Bine ai venit la DeverSoft
Toggle navigation
Instalari de referinta
Tip Afacere
Restaurant / Fast-Food / Cafenea
Catering / Livrari
Hotel / Pensiune
Shop / Retail
Fitness / Wellness
Drivere
Dever Clinics
Noutati
Avantaj Client
Contact
Skype
Facebook
Linkedin
Twitter
Pinterest
DeverFood-Gold
Home
Restaurant
DeverFood-Gold
Schema locatiei
Functie platou
Meniu
Bon marcaj cu si fara optiunea platou
Nota de plata cu discount
FrontOffice
Modificarea planului locatiei si a meselor
Selectarea ordinii de servire si a modului de preparare a produselor
Functia de platou - gruparea mai multor produse pe aceeasi farfurie si tiparirea grupata a acestora pe bonul de marcaj
Transfer produse intre mese si transfer de mese intre ospatari
Asociere client la comanda si numar de clienti la masa
Emitere facturi de catre ospatari pe baza notei de plata
Marcare produse, tiparire bonuri comanda, retur pe sectii, protocol, note de plata, bon fiscal
Promotii, pret fix, procent, valoare fixa pe zile , ore, perioade
Tips/remiza - adaugare manuala sau automata a remizei pe nota de plata, evidentierea in rapoarte
Meniul zilei - lucru rapid cu meniurile zilnice prin alegerea la fiecare pas a unui produs, din produsele disponibile in ziua respectiva
Separare comanda per client/ familie, cu nota separata si bon fiscal separat
Backoffice
Rapoarte:
Bonuri, note, incasari, monetar -> cash, card, tichet, datorie, CEC
Raport corectii -> modificari, anulari, retururi
Raport X,Z, vanzari, rapoarte pe tura, sectii, categorii, produs, ospatar, mod de plata, protocol, perioada, zi, ore
Rapoarte statistica, monetar, adaos, incasari clienti, incasari pe sectii
Posibilitate printare si export Excel
Modificari preturi, sectii, categorii, magazii, mod preparare, ordine servire, tipuri de plata, TVA
Retetar
Promotii, pret fix, procent, valoare fixa
Gestiune cantitativ-valorica
Scaderea din stoc pe baza retetelor
Balanta stocuri, consumuri
Transfer intre magazii, fise de magazie
Bonuri de consum, diferente inventar
Modul financiar
Registru de casa si banca
Evidenta clienti si furnizori
Rapoarte facturat/colectat, detalii incasari
Balanta creante si datorii la zi, raport vechimea creantelor neincasate
Rezumat financiar pe grade de risc
Baza date clienti
Fidelizare clienti prin carduri de fidelitate, cupoane inseriate sau coduri numerice
Conturi de avans si datorie, asociate clientilor; fise client si raport centralizator
Meniul zilei - lucru rapid cu meniurile zilnice prin alegerea la fiecare pas a unui produs, din produsele disponibile in ziua respectiva
Modul achizitii - calcularea necesarului de marfuri si materii prime pentru evenimente
Modul productie - ideal pentru linii calde - evidenta stocului de produs finit pe baza raportului de fabricatie